În Lumea lui Andrei suntem preocupați de starea de bine a copiilor noștri. Dincolo de vânzarea produselor noastre, suntem preocupați de problemele din societate.


1. Fabrica de Emoții - Partener Lumea lui Andrei

Clinică de Psihologie si Centru de Autism cu psihologi terapeuți specializați în Terapie cu Adulți și Copii, Logopedie, Evaluare psihologică, Terapie de Grup, Cursuri Acreditate ANC.

Cunoaște echipa Fabrica de Emoții

Bunătatea și empatia sunt pietrele de temelie ale echipei de terapeuți "Fabrica de Emoții". "Suntem aici pentru a vă ajuta să explorați și să vă înțelegeți emoțiile într-un mod profund și sănătos. Ca profesioniști dedicați, am creat un spațiu sigur și înțelegător unde puteți să vă descoperiți și să vă redescoperiți pasiunile și bucuriile vieții." (Georgiana Tănase, Psiholog Terapeut – Fondator Fabrica de Emoții)

Georgiana Tănase, Psiholog Terapeut – Fondator Fabrica de Emoții

Pasionată de a înțelege comportamentele copiilor și ale adolescenților, îmi dedic timpul pentru a-i ajuta și pentru a-i îndruma prin terapie, programe și cursuri de dezvoltare personală tocmai pentru a-și înțelege și ei emoțiile la rândul lor. Dorința de a mă perfecționa în acest domeniu m-a împins să ajung un om împlinit pe plan profesional, urmându-mi traseul în carieră cu ambiție, pasiune și dezvoltare personală continuă pentru a reuși să îmbin utilul cu plăcutul și să nu simt niciodată că “muncesc”.

Încă din perioada liceului mi-am dat seama de înclinația mea spre psihologie, deoarece întotdeauna am fost o fire empatică și curioasă despre motivul din spatele reacțiilor oamenilor din jurul meu. Deși părinții m-au împins spre o carieră în domeniul matematicii și al informaticii, eu am ales să îmi urmez instinctul și să merg pe sfaturile primite prin ghidaj și sprijin moral de către persoane specializate, iar astăzi nu puteam să fiu mai satisfăcută din punct de vedere profesional.

În prezent sunt psiholog clinician, psihoterapeut, formator și trainer educațional, având mai multe proiecte care îmbină terapia copiilor prin programe educaționale, deoarece mi-am dat seama cât de important este să punem accent pe latura psihologică a copilului în timpul programului școlar.

Mă puteți găsi la Fabrica de Emoții unde, alături de colegii mei, oferim consiliere pentru copii, adolescenți și adulți pentru diverse dimensiuni, cum ar fi logopedie, consiliere parentală, terapie individuală și de grup, terapie specială pentru copiii cu autism, tabere de dezvoltare personală și programe educaționale de consiliere și orientare.

De asemenea, deoarece am descoperit nevoia copiilor și a adolescenților care mi-au trecut pragul cabinetului de a integra senzorial mediul în care trăiesc, de a reuși să se relaxeze și să își gestioneze anxietatea de performanță sau anxietatea socială, am decis să activez și în cadrul Senzoria – Centrul integrat de dezvoltare personală, terapii senzoriale și evenimente.

Iar fiindcă iubesc cu adevărat ceea ce fac și doresc încontinuu să-mi împart cunoștințele și informațiile interesante acumulate de-a lungul studiilor, am deschis și un podcast pe YouTube – Fabrica de Emoții unde discutăm cu diverși invitați despre orice problemă care apare în înțelegerea comportamentului copiilor și cum îmbinăm educația cu dezvoltarea personală, mai ales a celor care suferă de autism.