scaune de masa scaune auto înălțătoare auto
Maxi-Cosi
Jocuri si jucarii creative si recreative
ustensile gatit zokura

Cărucioare, biciclete, triciclete

Cadouri - Personalizǎri

Promoții

Jucării copii

Casǎ - Accesorii bucǎtǎrie

Trolere - Genți

Magazin de familie - Tot ce ai nevoie pentru copilul tau poate fi si personalizat

Avem hainute bebe, jucarii, carucioare, patuturi, scaune auto, articole ingrijire copii, scutece si detergenti pentru copii, trusouri de botez, invitatii petreceri si botez, nunta, canvas-uri, albume foto cartonate, brelocuri, tricouri/ cani personalizate si multe-multe altele. 

"Pentru 'Lumea lui Andrei', am dorit să adunăm tot ce este necesar sub același acoperiș, pentru a simplifica experiența de cumpărături a proaspetelor mămici și tătici.

Cu pasiune și efort, am creat un loc special în care produsele pentru copii pot căpăta o notă unică și specială prin personalizare, conform preferințelor fiecărui client", spune fondatorul magazinului, Cristi Ivan.

Un punct de atracție major în magazinul nostru este gama variată de produse pentru îngrijirea copiilor. De la scutece premium și detergenți delicati la seturi complete pentru îngrijire, prioritizăm siguranța și confortul, oferind părinților încredere în produsele pe care le achiziționează pentru micuții lor.

Înțelegem că fiecare copil este unic, așa că ne-am asigurat că majoritatea produselor noastre pot fi personalizate. De exemplu, hăinuțele și tricourile noastre pot fi inscripționate cu numele sau mesaje speciale, transformându-le în cadouri minunate pentru evenimente speciale. De la trusouri de botez elegant brodate la invitații personalizate pentru petreceri de botez, fiecare detaliu este creat cu atenție pentru a crea amintiri frumoase.

Aceste detalii fac diferența și aduc zâmbete atât pe chipurile celor mici, cât și ale părinților.

"Lumea lui Andrei" este mai mult decât un simplu magazin pentru copii și mamici. Este o destinație specială în care iubirea și atenția se întâlnesc cu personalizarea și bucuria copilăriei.

Cu diversitatea și calitatea produselor noastre, suntem aici să fim partenerul tău de încredere în creșterea micuților și pentru a crea amintiri memorabile pentru întreaga familie.

Așadar, te invităm să ne vizitezi în Chiajna și să descoperi lumea noastră!