lumea-lui-andrei.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • Sameday - Curier, Livrare in 2-3 zile lucratoare (exceptie cele la precomanda pentru care confirmarea stocului se face telefonic), Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

  0,00 RON … 250,00 RON   →   25,00 RON
  251,00 RON sau peste   →   19,00 RON
 • Ridicare GRATUITǍ din magazinul fizic - Chiajna, Str. Tineretului nr.58
 • Returnarea produselor

    Retur Standard in 14 Zile

  In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie, aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

  Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu prezinte semne de uzura si urme de asamblare, etichetele si documentele insotitoare ale acestuia nu trebuie sa lipseasca.

  ATENTIE: Produsele care au fost desfacute trebuie returnate, nedeteriorate, impreuna cu toate piesele primite, in caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibila.

  In cazul in care s-au achizitionat mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur. Restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.

  Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca un produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs utilizat, iar in cazul in care produsul este intr-o stare in care nu il putem re-vinde, ne rezervam dreptul sa refuzam produsul.

  Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e) fac exceptie de la dreptul de retaregere si nu pot fi returnate articole de igiena. 

  De asemenea, nu se pot returna produsele purtate, folosite si cu etichete rupte, si produsele personalizate sau facute pe comanda!

  Produsele ce fac obiectul returului se returneaza ambalate  într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire !

  Costul de transport pentru retur este de 25 lei si va fi suportat de catre client. Pentru produsele cu defect de fabricatie, sau expediate gresit de catre depozitul nostru sau depozitele partenere Costul de transport pentru retur si/sau schimb este 0, si va fi suportat de catre noi in totalitate.

  Rambursarea contravalorii produsului din care se va retine costul de retur, se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului, intr-un cont bancar furnizat de catre dumneavoastra.

  NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține costul de transport

       Inlocuirea produselor

   Produsele achizitionate pot fi inlocuite in termen de 14 zile calendaristice cu :

  – Un produs identic
  – Un produs diferit, dar care are acelasi pret
  – Un produs diferit, dar cu pret mai mare, caz in care se plateste diferenta de pret

   Daca doriti sa inlocuiti produsul, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa cristi.ivan@rockada.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs. si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.

   Dupa ce inregistram comanda la schimb pe site, vom trimite un curier cu produsul pe care il doriti . Schimbul de produse se face pe loc, in prezenta curierului cand va sosi cu noul produs.
  Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite. Va rugam sa ambalati produsele intr-o folie/punga/hartie astfel incat cutia produsului sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Livrarea coletului la schimb se va face in 1-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii la schimb.

   Costurile de transport vor fi suportate de catre client, in valoare de 25 lei, exceptie facand cazurile in care nu ati primit ce ati comandat sau produsul prezinta defecte de fabricatie. In acest caz, costurile de schimb sunt suportate de catre lumea-lui-andrei.ro